ВАЖНО ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ

  1. Од јунско-јулског испитног рока почиње електронска пријава испита за све студенте.
  2. Студенти испите могу пријавити путем мобилних уређаја и рачунара.
  3. Упозоравамо студенте да прије пријаве испита морају уплатити све обавезе према инструкцијама о плаћању на које су до сад уплаћивали (2 КМ за образац пријаве и евентуалну накнаду за пријаву испита четврти пут, комисијско полагање и сл.) У случају да то не ураде, неће моћи остварити своје право пријаве у септембарском испитном року. Све уплате вршити на лично име и ЈМБ, у супротном, ако услугу вршите за неког другог, морате навести његово име, врсту прихода и ЈМБ потпуно тачно. Ово наглашавамо посебно важним, да се не би десило да финансијска средства оду на финансијску картицу другог лица, јер тиме блокирате остваривање ваших права у наредном периоду. Ради олакшице, студент може извршити уплату више образаца пријава. Средства ће бити похрањена његовој финансијској картици и правилно ће се распоређивати приликом пријаве испита. Дорадом програма, у наредном периоду студенти ће бити у могућности да и сами имају увид у свој финансијски досије.
  4. Пријава испита може се извршити само у утврђеним терминима. Кад се студент пријави на испит, може погледати листу пријављених студената да би визуелно потврдио да ли је стварно и пријављен на испит.

ПОСТУПАК ПРИЈАВЕ ИСПИТА И АКТИВИРАЊЕ НАЛОГА

  1. Студент мора имати отворену e-mail адресу.
  2. Апликацији можете приступити путем web адресе: или . Ради лакшег активирања налога можете користити и линк на инфокиоск на сајту факултета.
  3. Након што сте укуцали web адресу, на листи факултета одаберите Факултет физичког васпитања и спорта, а затим унесите свој број индекса, а за лозинку укуцајте ваш ЈМБ.
  4. Са наведеним подацима почеће процес активирања налога гдје је потребно да наведете вашу e-mail  адресу и лозинку коју ћете убудуће користити кад будете приступали апликацији. Лозинку касније можете промјенити.
  5. Ако сте коректно унијели све податке на вашу  e-mail  адресу за неколико секунди стићи ће порука са линком за потврду активације. Кликом на линк, моћи ћете користити апликацију са лозинком коју сте одабрали. Понекад порука са линком заврши у spam фолдеру, а ако није, након провјере, треба поново активирати налог.
  6. У случају било каквих проблема, обратите се студентској служби (погрешан ЈМБ у бази студентске службе, могућа злоупотреба вашег налога активирањем истог без вашег знања и сл.).

Оваквим начином пријаве испита, наш цјелокупни рад биће знатно унапријеђен, а студентима омогућен ефикасан начин пријаве испита без непотребног доласка на шалтер. 

 

ВАЖНО ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ ПРИЈАВЉУЈУ ИСПИТЕ ЕЛЕКТРОНСКИ

Копију уплатнице за обрасце пријава (2 КМ за једну пријаву) као и уплатнице за полагање испита 4. пут, или уплатнице за плаћање полагања испита у статусу обнове апсолвентског стажа, студенти су дужни предати у студентску службу факултета (уплатнице студенти могу предати и приликом изласка на испит). Студенти који не изврше уплате, неће моћи пријавити испите за септембарски испитни рок.

Студентска служба факултета