Асистент

Ђорђе Хајдер је рођен 20.05.1996. године у Сокоцу, са мјестом пребивалишта у општини Пале.

Факултет физичког васпитања и спорта уписао је 2017. године на Универзитету у Источном Сарајеву гдје је дипломирао 2021. године на тему „Дозирање и контрола оптерећења у фитнесу“ са највећом оцјеном и стекао звање дипломираног професора Физичког васпитања. Исте године уписује постдипломске студије (мастер студиј) на матичном факултету.

Гимназију општи смјер завршио је у Палама, а основну и средњу школу уписао и завршио у Мокром. Активно се служи енглеским језиком.Упоредо са првим циклусом студија учествовао је у програму „Work and travel USA“ 2018. године и „Work and travel Germany“ 2019. године гдје енглески језик додатно усавршава. Активно се служи радом на рачунару Microsoft windows, Microsoft office (power point, word, excel, outlook, access) као и интернет комуникацијама. Кроз основно и средње образовање активно је тренирао кошарку у КК „Филозофски“, КК „Три поена“, а након тога рекреативно и одбојку у ОК „Мокро“. Фебруара 2019. године учествовао је као члан у организацији рада „European youth olympic festival Sarajevo & East Sarajevo“ (Зимске олимпијске игре младих).

Од 1.октобра 2022. године ради на Факултету физичког васпитања и спорта Универзитета у Источном Сарајеву, као асистент за ужу научну област Спортске и рехабилитационе науке.